1
Kinderschoenenwinkel.png

Welkom in onze online kinderschoenenwinkel

Het vinden van een leuk en passend nieuw paar schoenen voor je kind kan soms wel even een uitdaging vormen. Maar breng je een bezoekje aan La Plage, ben je zeker van een succesvolle match. Kinderen vragen een speelse aanpak met begrip en geduld, onze medewerkers zijn er helemaal om jouw kleintje te helpen in de zoektocht naar dat nieuwe paar kinderschoenen. Ook als je voorkeur gaat naar kinderschoenen online kopen, kan je steeds bij ons terecht.

Ontdek de schoenenwinkels van La Plage

Een selectie uit onze kinderschoenenwinkel

Kies jij ook voor kwalitatieve kinderschoenen?

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderschoenen, dan ben je bij La Plage aan het goede adres. La Plage is dé referentie voor hoogwaardige kinderschoenen langs de kust, want dat kinderen goed leren stappen en lopen vinden wij een must. Omdat kindervoetjes nog volop groeien, is aandacht voor steun en comfort nog eens zo belangrijk, daarom brengt La Plage steevast enkel de beste kinderschoenencollecties. In de kinderschoenenwinkel van La Plage vind je dan ook een ruime selectie van de beste kinderschoenenmerken. Ook speciale collecties en unieke modellen komen hierbij aan bod. Onze kwalitatieve collecties aan kinderschoenen bieden voor elk wat wils. Kom jij dus ook een bezoekje brengen aan onze kinderschoenenwinkel in Knokke? Of neem je alvast een kijkje in onze online kinderschoenenwinkel?

Ontdek het ruime assortiment van onze kinderschoenewinkel 

Breng ons zeker een bezoekje in onze kinderschoenenwinkel in Knokke of neem snel een kijkje naar het hele assortiment in onze online kinderschoenenwinkel. Zowel in onze webshop als zaak vind je steeds de nieuwste modellen uit onze schoenencollecties. Je vindt er dan ook een ruim assortiment aan zowel jongens schoenen als meisjes schoenen. En met ons aanbod aan kinderschoenen gaande van maatje 19 tot maat 43, kan je bij ons kinderschoenen kopen voor alle leeftijden.Ook als je op zoek bent naar een paar leuke eerste stapschoentjes kan je dus zeker bij ons terecht. 

Onze kinderschoenenwinkel biedt ruime keuzemogelijkheden

Onze mooie kinderschoenenwinkel biedt een uitgebreide keuze aan diverse soorten kinderschoenen met onder meer keuze uit pantoffels en parkschoentjes voor de kleinsten, lambals en ballerina’s voor meisjes, klassieke kinderschoenen en mocassins voor jongens, boots, bottines, halve laarsjes en korte laarsjes, alsook regenlaarsjes, après-ski schoentjes, sandaaltjes en watersandaaltjes. Met hierbij uiteraard ook keuze tussen leuke jongens sandalen en mooie meisjes sandalen. Maar ook ons mooie aanbod aan sneakers voor kinderen mogen we zeker niet vergeten. Zo vindt iedereen wat wils en dat voor alle gelegenheden. Ben je dus op zoek naar een ruim aanbod aan kinderschoenen, dan ben je bij La Plage aan het juiste adres.

Enkel de beste topmerken in kinderschoenen

Doordat La Plage enkel de mooiste collecties van de beste topmerken aanbiedt, blijven wij kwalitatieve kinderschoenen aanbieden, kom dus ook onze nieuwste modellen ontdekken. Met onder meer onze merken Zecchino d’Oro, Rondinella, Romagnoli en Pom D’Api hebben we verschillende Italiaanse topmerken te bieden die je kindje van alle nodige comfort en steun zullen voorzien. Ben jij ook al benieuwd naar onze nieuwste collecties, kom dan snel een kijkje nemen bij La Plage. Onze nieuwste collecties weten in de smaak te vallen, zowel bij de kinderen als bij hun ouders.

Reken op ons advies en ervaring in kinderschoenen

Ga je kinderschoenen kopen voor kinderen, dan is het uiterst belangrijk om de juiste maat en pasvorm te kiezen die past bij de nog groeiende kindervoetjes. La Plage is dan ook gespecialiseerd in kinderschoenen zodat je steeds een passend paar kan vinden. Wil je graag advies als je nieuwe kinderschoenen kopen gaat, reken dan gerust op de ervaring van onze medewerkers. Bij La Plage kan je rekenen op onze kennis van kinderschoenen, evenals op ons kwalitatieve aanbod en een persoonlijke service, wat het er zo aangenaam shoppen maakt. In 2024 viert La Plage zijn 100ste verjaardag met meerdere schoenenwinkels in Knokke. Doorgegeven van generatie op generatie brengt La Plage steeds kwalitatieve kinderschoenen van de belangrijkste topmerken, want alle kindervoetjes dienen onbelemmerd te kunnen bewegen. Ons team staat graag voor je klaar met vakkundig advies en biedt je steevast een uitstekende service aan.

Kom ook de nieuwste kindercollecties kopen in onze kinderschoenenwinkel

La Plage heeft zowel een kinderschoenenwinkel in Knokke, als een online schoenenwinkel met de webshop www.laplage-schoenen.be. Onze kinderschoenenwinkel in Knokke is elke dag open van 10u tot 13u en van 14u30 tot 18u30, met uitzondering van dinsdag. Daarnaast heeft La Plage ook nog een outlet kinderschoenenwinkel met ook een aanbod voor dames en heren. Deze is elke dag open van 10u tot 13u en van 14u tot 18, met uitzondering van dinsdag en woensdag. En uiteraard kan je altijd in onze online kinderschoenenwinkel terecht, want in onze webshop kan je altijd de nieuwste kinderschoenen kopen op elk moment van de dag en op elke dag van de week.

Bekijk alvast ons aanbod online