1
zecchinodoro.png

Zecchino d’Oro, een kwalitatief schoenenmerk met Italiaanse sterallures

Met reeds meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kwalitatieve kinderschoenen, is Zecchino d’Oro uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de schoenenwereld wereldwijd. Het Italiaanse merk is intussen een toonaangevend merk dat elk seizoen blijft verrassen met vernieuwende schoenencollecties voor kinderen.

Ontdek onze nieuwste Zecchino d'Oro collecties

Ontdek snel de Zecchino d’Oro collecties bij La Plage

Zecchino d’Oro brengt trendy kindermode die teruggrijpt naar de authenticiteit van kinderen. Zo blijft het Italiaanse merk verbazen met steeds nieuwe magische collecties. Zecchino d’Oro brengt elk seizoen terug een groot aanbod aan kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Het merk biedt een ruime keuze aan kleuren en modellen zodat elk wel een leuk paartje vindt. Of je nu houdt van stoere sneakers, schoentjes met romantische strikjes of comfortabele en kleurrijke sandaaltjes, Zecchino d’Oro biedt het echt allemaal. Ben je op zoek naar mooie kinderschoentjes of eerste stapschoentjes, dan biedt dit merk perfect wat je zoekt. De prachtige collecties zullen je vast weten te verwonderen. Bij La Plage vind je dan ook een groot aanbod aan kinderschoenen van Zecchino d’Oro met steeds de nieuwste collecties.

Zecchino d’Oro charmeert met zijn Italiaanse look

Met leuke prints en tijdloze designs is het Italiaanse schoenenmerk geliefd bij jong en oud. Als op en top Italiaans merk brengt Zecchino d’Oro prachtige kinderschoenen in een herkenbare creatieve stijl, met gebruik van opvallende details, vrolijke kleuren en bijzondere prints. Met de leuke look die de kinderschoenen van Zecchino d’Oro typeert zullen je kleintjes steeds stralend voor de dag komen. Met zijn eigen creatieve stijl brengt het vrolijke merk een fantastisch verhaal voor kinderen. Zecchino d’Oro meisjesschoenen worden schattig afgewerkt met glitters en strikjes of franjes en hartjes. Voor de jongens brengt het merk dan weer stoerdere versies met geweldige prints en leuke kleuren. Zo vind je vast ook een paar leuke Zecchino d’Oro kinderschoenen voor jouw kleintje in onze kinderschoenenwinkel in Knokke.

Kwaliteit en steun staan steeds voorop bij Zecchino d’Oro

Kindervoetjes moeten kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Dat hebben ze bij Zecchino d’Oro goed begrepen. Kies je voor Zecchino d’Oro kinderschoenen, dan kan je erop rekenen dat de voetjes van je kindje de nodige steun en comfort zullen genieten. Want de kinderschoenen van Zecchino d’Oro zijn zo gemaakt dat ze de kindervoet optimale vrijheid en maximaal draagcomfort geven met ook steevast een anatomische binnenzool in de schoentjes. Zo zorgen de schoentjes van Zecchino d’Oro ervoor dat die kleine groeiende voetjes toch de nodige ondersteuning genieten. Door de combinatie van het gebruik van enkel de beste materialen en een grotendeels handmatig productieproces, zet het merk ook sterk in op het maken van kwalitatieve kinderschoenen. Maar La Plage biedt nog mooie collecties van diverse kwalitatieve merken aan, waaronder Romagnoli schoenen, Rondinella schoenen en Pom d'Api. Welke worden de nieuwe favorietjes van jouw oogappel? 

Neem een kijkje naar al onze kinderschoenen