1

Ontdek de La plage winkels

In 2024 vieren wij ons 100 jarig bestaan. Na al die jaren hebben schoenen voor ons geen geheimen meer. Ondertussen is naast de derde, ook de vierde generatie van de familie Duysburgh actief betrokken. Zaakvoerder Paul Duysburgh is het hele jaar door in de weer met het zoeken naar de beste schoenen voor zowel jong als oud.

De rode draad doorheen ons bestaan is steeds op zoek te gaan naar enkel de meest kwalitatieve schoenen. Zo kijken wij naar producenten die werken met de beste materialen en waarbij er nog steeds zoals vroeger handwerk gebeurt. Omdat het van zo'n ontzettend groot belang is dat kindervoetjes de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Én omdat ook u in uw dagelijkse leven nood heeft aan comfortabele schoenen.

Wij staan onze klanten met de glimlach bij in hun keuze naar de ideale schoen. Zo meten we kindervoeten steeds op en kunnen we zo gericht gaan zoeken op basis van uw wensen. Heeft uzelf wat last aan de voeten of specifieke vereisten? Kom gerust langs en de familie Duysburgh en onze ervaren verkoopsters staan u met plezier bij.

Ook online helpen wij u graag. Twijfelt u over de juiste maat of heeft u specifieke vragen? Mail ons gerust op online.laplageschoenen@hotmail.com Wij antwoorden hier zo snel mogelijk op.

In onze kinderwinkel (Kustlaan 53) verkopen wij zowel eerste stapschoenen als schattige, coole en stoere kinderschoenen. Voor ieder wat wils daar.
In de dames- en herenwinkel (Kustlaan 125) leggen wij de nadruk op comfortabele, elegante damesschoenen en klassieke, aangename herenschoenen.

Zeer uitgebreide keuze aan kwalitatieve schoenen. Ik haal er voor mijn kinderen leuke, stevige schoenen en vind er zelf ook altijd iets.