1

Klantenservice

U helpen doen wij zeer graag. Aarzel daarom nooit om ons te contacteren bij vragen of kom gerust langs in onze winkels. U kunt ons altijd mailen op online.laplageschoenen@hotmail.com of ons bellen tijdens onze openingsuren op 050/602195 (onze dames- en herenwinkel) of op 050/622195 (onze kinderwinkel). Wij doen er alles aan om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Komt u liever langs om de nieuwe collecties in het echt te ontdekken? Check dan even onze openingsuren. Wij kijken er al naar uit om u te ontmoeten. Wij zullen steeds de schoenmaat van uw kinderen opmeten en op zoek gaan naar de ideale schoen. Samen gaan wij voor een glimlach bij uw kinderen. Ook u bent zeer welkom in onze dames-en herenwinkel. Heeft u specifieke wensen? Vertel het onze ervaren verkopers en zij helpen u graag.

Neem contact met ons of bekijk onze openingsuren

Gisteren besteld, vandaag aan huis geleverd. Top! In regio Knokke-Heist leveren ze zelfs persoonlijk aan huis.

Klant La Plage Dames

Gratis verzending in België vanaf €60

Wij leveren in België uw droomschoenen gratis tot bij u thuis bij aankopen vanaf €60. Onder de €60 vragen wij €5 om te verzenden.

Ook als u in het buitenland woont, bezorgen wij u graag onze schoenen. Leveringen naar andere Europese landen kosten steeds €10, behalve wanneer het bedrag boven de €150 ligt.

Woont u in regio Knokke-Heist? Dan leveren wij zelf aan huis en contacteren wij u om een geschikt moment af te spreken. Voor andere regio's wordt uw pakje geleverd door Bpost.

Bekijk even de veelgestelde vragen

14 dagen bedenktijd

Bij online aankopen geven wij u steeds 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren. Dit als de schoenen toch niet helemaal passen zoals gewenst of u zich gewoon bedenkt. Lees even onze veelgestelde vragen na om te weten wat niet geretourneerd kan worden. Let op: de kosten voor het terugzenden worden door u zelf betaald, niet door ons.

Om te kunnen retourneren dient u ons steeds op voorhand te verwittigen op online.laplageschoenen@hotmail.com en moet u ook het retourformulier invullen die bij de verzending wordt meegezonden. Dit formulier moet samen met de te retourneren schoenen teruggezonden worden. Zonder deze 2 zaken kunt u niet retourneren. Indien uw schoenen in aanmerking komen voor een retour, betalen wij het bedrag zo snel mogelijk terug vanaf dat de geretourneerde artikels bij ons terug zijn aangekomen.

Bekijk even de veelgestelde vragen

Hoe weet u de schoenmaat van uw kinderen?

Wij weten als geen ander dat kindervoetjes snel groeien. Om u hierbij te helpen, kunt u dit stappenplan volgen om beter te weten te komen welke maat uw kind nodig heeft:

1.      Plaats zijn of haar voetje op een blad papier

2.      Ga met een potlood langs de omtrek van de voet

3.      Trek 2 evenwijdige rechten aan de top van de teen en de achterkant van de hiel

4.      Meet met een lat het aantal centimeter

5.      Bekijk onderstaande matentabel of stuur ons een mail naar online.laplageschoenen@hotmail.com om onze mening te vragen. Wij staan u graag bij met onze ervaring.

MaattabelLaPlage.pdf

Trouwheid, daar wordt u voor beloond bij ons! Dankzij de La Plage klantenkaart spaart u bij iedere aankoop van schoenen 5% korting. Enkel solden komen niet in aanmerking. Na 10 stuks (dus vanaf dat u een 11e stuk aankoopt) wordt de gehele korting verrekend.

U kunt de klantenkaart zowel online als in onze winkels gebruiken. Ook is hij geldig in onze beide winkels: La Plage Dames/Heren en La Plage Kids. Begin dus maar al te sparen!

Onze kinderen hun voeten groeien snel, iets te snel zelfs naar onze mening. Gelukkig krijgen we via de klantenkaart een goeie korting die we ook voor onze eigen schoenen kunnen gebruiken in de volwassenwinkel.

Klant La Plage
KlantenserviceInstagram.jpg
KlantenserviceFacebook.jpg

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Volg dan onze Instagram of Facebook pagina via 'La Plage schoenen'. Zo weet u als eerste wanneer nieuwe collectie binnenkomt, bent u op de hoogte van onze laatste acties en heeft u kortom uw dagelijkse portie schoenenplezier! Stay tuned!

Volg onze facebook pagina