1
1rondinellaCut.jpg

Rondinella, een gevestigde waarde in de kinderschoenen

Het Italiaanse Rondinella kent haar ontstaan reeds in de jaren ’30 en als familiebedrijf maken ze intussen reeds drie generaties lang de meest kwalitatieve kinderschoenen. Rondinella kinderschoenen zijn heel herkenbaar aan hun typische stijl, hoewel elk model heel uniek is. De schoentjes worden getypeerd door de perfecte combinatie van creativiteit en kwaliteit, afgewerkt met verfijnde details. Rondinella is dan ook niet bang om haar eigen stijl aan te houden en tegelijk vernieuwend te werken. Zo denken ze bij hun ontwerpen graag outside the shoebox en dat merk je aan hun bijzondere en weloverdachte ontwerpen.

Ontdek onze nieuwste Rondinella collecties

Bij Rondinella staan kinderen steeds voorop

Reeds van bij de start van het ontwerpproces van Rondinella kinderschoenen plaats het merk het welzijn van het kind voorop. Zo zijn Rondinella kinderschoenen steeds zo ontworpen dat kinderen ongelimiteerd kind kunnen zijn en de wereld kunnen ontdekken. Rondinella kinderschoentjes zijn dan ook zo ontworpen dat ze kinderen kunnen helpen vanaf hun eerste stapjes en ze daarna samen met hen meegroeien doorheen hun speelse kinderjaren. Met een paar nieuwe Rondinella schoentjes aan, zijn jouw kleintjes er dus vast klaar voor om op avontuur te vertrekken.

Bij Rondinella is kwaliteit een evidentie

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderschoenen die de voetjes van je kleintje de nodige steun en comfort bieden, dan zullen de schoentjes van Rondinella vast aan je wensen voldoen. Rondinella plaatst bij haar ontwerpen het belang van het kind steeds voorop en dat zorgt ervoor dat het merk enkel kwalitatieve en comfortabele kinderschoenen brengt. Met een paar Rondinella schoentjes aan, zal je kleintje vast vrolijk rondhuppelen en spelen naar hartenlust. Daarnaast heeft het merk ook veel oog voor detail, wat resulteert in mooie kinderschoenen met een hoge afwerkingsgraad.

De unieke stijl die Rondinella typeert

Rondinella kinderschoenen zijn heel herkenbaar aan hun eigen unieke stijl. Zo ogen Rondinella kinderschoenen altijd vrolijk en hip, alsook worden ze afgewerkt met opvallende afwerkingen. Zo gaat jouw kleintje alvast niet onopgemerkt voorbij met een paar leuke Rondinella schoentjes aan. Voor meisjes zijn er verfijnde Rondinella schoenen met veel roze, voor de jongens zijn er dan weer heel stoere exemplaren. Met hun prachtige designs en innoverende modellen weet Rondinella klein en groot te betoveren. Neem ook snel een kijkje naar ons aanbod want met een paar Rondinella schoentjes aan, kan je kleintje echt overal naartoe gaan.

Ontdek snel onze Rondinella collectie

Rondinella kinderschoentjes zijn er voor kleintjes, zowel bij het maken van hun eerste stapjes, als voor peuters en kleuters die al goed weten wat ze willen. Met ruime keuze aan roze meisjesschoentjes en blauwe jongensschoentjes, vind elk er wel een mooi matchend paar. Elk seizoen brengt Rondinella wel een nieuwe collectie met de vernieuwende blitse modellen. Ook al benieuwd? Kom ze snel ontdekken bij La Plage, in de kinderschoenenwinkel of in de webshop, en mis niets van dit bijzondere topmerk! Maar ook volgende merken kunnen jou wel interesseren, onze kinderschoenen van Pom d'Api, Zecchino d'Oro en Romagnoli

Neem een kijkje naar al onze kinderschoenen