1

Zecchino D'oro velcro blauw

Zecchino D'oro

€ 153,00

-detaillering: valt wat groter
-afgewerkt met hoogwaardig leder
-stevige hiel
-orthopedisch voetbed
-superieure pasvorm
-geschikt voor steunzolen
-100% made in Italy

Gratis levering in België vanaf 60 EUR

Uw favoriete schoenen worden in België vanaf €60 gratis tot bij u thuis geleverd! Wij doen er alles aan om uw schoenen zo snel mogelijk te leveren.

  • 93562

  • Ja

  • DAIM

  • Velcro

  • Blauw

  • Zecchino D'oro

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op

050/602195Enkel tijdens de openingsureninfo@laplage-schoenen.be
Chat on WhatsApp
Chat op WhatsApp

Over Zecchino D'oro

Zecchino d'Oro, Italiaanse klasse ten top 

Wanneer je kiest voor kinderschoenen van Zecchino d'Oro, dan weet je dat Italiaans vakmanschap verzekerd is. Stijl en comfort komen er samen in een betoverende collectie kinderschoenen. Kom dus ook een kijkje nemen naar onze nieuwste Zecchino d’Oro collectie en ontdek waarom Zecchino d'Oro de favoriete keuze is voor ouders en kinderen over de hele wereld.

De betoverende stijl van Zecchino d’Oro weet iedereen te bekoren 

Elk paar schoenen van Zecchino d'Oro is een kunstwerk op zich, ontworpen met oog voor detail en liefde voor het vakmanschap. Van schattige bottines tot trendy sneakers, elk ontwerp straalt een unieke charme uit die helemaal aansluit bij de leefwereld van onze kinderen. Met levendige kleuren, speelse prints en opvallende details, zijn Zecchino d'Oro schoenen een lust voor het oog. Met een paar mooie nieuwe Zecchino d’Oro sandalen aan, is jouw kleintje alvast helemaal klaar voor de eerste zonnestralen. Laat je kinderen stralen in stijl met de betoverende schoenen van Zecchino d'Oro.

Ook kwaliteit en comfort zijn verzekerd met Zecchino d’Oro schoenen 

Bij Zecchino d'Oro staat de gezondheid en het welzijn van kindervoeten altijd voorop. Elk paar schoenen is zorgvuldig vervaardigd met alleen de beste materialen en een ongeëvenaard vakmanschap, zodat kinderen kunnen genieten van comfort en ondersteuning bij elke stap die ze zetten. Of het nu gaat om een dagje spelen in de speeltuin of een speciale gelegenheid, Zecchino d'Oro schoenen bieden de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort. Kies vandaag nog voor Zecchino d'Oro en laat je kinderen de magie van Italiaans schoendesign ervaren. Ben je op zoek naar interessante koopjes, neem dan snel een kijkje naar onze Zecchino d’Oro outlet collectie.

Zecchino D'oro 

Sinds 1960 maakt Zecchino handgemaakte kunstwerkjes bestaande uit superieure materialen. Deze schoenen hebben een typisch orthopedische binnenzool: het is een gepatenteerde kalfslederen anatomische binnenzool. Dankzij deze zool en de nodige verstevigingen zorgt het voor een optimaal draagcomfort waardoor uw kids optimaal kunnen ravotten. Elk paar is met uiterste precisie gemaakt. Zecchino is daarnaast ook bekend voor z’n modieuze materialen, tierlantijntjes, hartjes en prints. Deze Italiaanse schoenen zijn bovendien zeer stevig en vallen daardoor bij zowel ouder als kind erg in de smaak. Zecchino valt gemiddeld iets groter dan de meeste andere merken. Zecchino D'oro schoenen voor kinderen zijn tevens heel geschikt als eerste stapschoentjes. Kom de nieuwste Zecchino D'oro schoentjes snel ontdekken in onze online kinderschoenenwinkel. Je vindt er vast ook de leukste jongens sandalen en meisjes sandalen