1
sebagodocksides.png

Sebago docksides voor heren koop je bij La Plage

Sebago docksides vormen echte klassiekers die iedereen kent. Geen bootschoenen die dan ook zo bekend zijn als de Sebago docksides die vooral bij heren heel populair zijn en dat al over generaties heen. Sebago docksides voor heren zijn dan ook de enige echte bootschoenen in nautische stijl.

Ontdek onze nieuwste collectie van Sebago

Sebago docksides onlosmakelijk verbonden met boten en zeilen

Deze populaire bootschoenen danken hun naam aan het Sebagomeer waar de firma van het bedrijf nabij gesitueerd is. Met hun typische bootschoenen brengt het populaire merk Sebago schoenen specifiek voor zeilers. Sebago docksides voor heren beantwoorden dan ook aan de noden voor het leven op een boot. Maar ondanks ze hier specifiek voor ontwikkeld werden, zijn de Sebago bootschoenen ook heel geliefd om comfortabel te dragen aan land. De perfecte schoen dus voor jouw verblijf aan het strand. Kom alle modellen ook snel ontdekken in onze schoenenwinkel in Knokke.

Sebago docksides voor heren, de enige echte typisch bootschoenen

De rubberen zool is vaak wit of matchend bij de schoen en is antislip en geeft niet af. Daarnaast zijn Sebago docksides voor heren resistent voor zoutwater en drogen ze snel, precies wat je nodig hebt voor een paar goede bootschoenen. Verder is tot in de verfijnde details nagedacht over het leven op de boot en zijn zelfs de kleine messing veterogen voor de veters corrosiebestendig gemaakt. Ga jij dus een dagje bootje varen of met veel plezier zeilen, dan mag een paar Sebago docksides voor heren zeker niet aan je bootoutfit ontbreken. Ontdek de opties snel bij La Plage.

Sebago docksides bieden een ongezien comfort dat je niet meer wil missen

Met een paar Sebago docksides voor heren aan je voeten, heb je steeds het heerlijke gevoel van pantoffels te dragen. Met een paar iconische Sebago docksides voor heren aan, geniet je zo meteen van het heerlijke gevoel van vrijheid. Om het stapcomfort te verhogen, zijn Sebago docksides voor heren veelal voorzien van sterke aansnoerbare veters uit één stuik om de sluiting perfect passend te maken en de pasvorm te verzekeren. Gemaakt met het fijnste vakmanschap, jarenlange ervaring en enkel de beste materialen, bieden Sebago docksides voor heren je alle comfort waar je op zoek naar was. Doordat ze bestaan uit enkel de beste materialen en zachte nubuck, ook binnen in de schoen, zijn Sebago docksides zowel aangenaam te dragen met sokken aan als met blote voeten. Waar wacht je nog op? Kom ook snel je favoriete Sebago docksides voor heren eruit kiezen bij La Plage en ervaar ook dat gevoel van vrijheid. Of kom een kijkje nemen naar onze andere topmerken in ons ruime aanbod herenschoenen, zoals de stijlvolle schoenen van Fratelli Rossetti

Neem een kijkje naar al onze herenschoenen