1
FratelliRossettiheren.png

Fratelli Rossetti, herenschoenen in Italiaanse stijl

De herenschoenen van Frattelli Rossetti zijn kwalitatief en stralen pure klasse uit. Het merk blijft ook altijd investeren in onderzoek naar technieken die het draagcomfort verder blijft verhogen. Wil jij dus ook graag een paar stijlvolle herenschoenen die jarenlang meegaan, dan zijn de kwalitatieve en duurzame schoenen van Fratelli Rossetti je op het lijf geschreven. Kortom, een schoen die niet aan je outfit ontbreken mag.

Ontdek onze mooie Fratelli Rossetti collectie

Fratelli Rossetti bij La plage

Wil je graag een paar nieuwe herenschoenen kopen, dan kan je zowel terecht in onze schoenenwinkel in Knokke als in onze webshop. Bij La Plage vind je steeds de beste merken voor herenschoenen met onder meer de mooie Fratelli Rossetti herenschoenen. Ons ruime aanbod van Fratelli Rosetti biedt onder meer keuze uit Fratelli Rossetti bouclesFratelli Rossetti moccassinsFratelli Rossetti molieres en Fratelli Rossetti richelieus. Welke worden jouw nieuwe favoriete paar?

Fratelli Rossetti, een merk met geschiedenis

Het Italiaanse schoenenmerk Fratelli Rossetti brengt al sinds jaar en dag luxueuze schoenen. Het exclusieve merk werd dan ook reeds in de jaren ’50 opgericht en heeft zich doorheen de jaren tot de beste schoenenmerken wereldwijd kunnen rekenen. Met zijn jarenlange ervaring maakt het merk steevast schoenen met het grootste vakmanschap. Origineel opgericht als klein familiebedrijf en nog steeds geleid door drie broers van de volgende generatie, is het bedrijf doorheen de jaren steeds blijven groeien.

Ga altijd in stijl met Fratelli Rossetti 

De schoenen van Fratelli Rossetti worden steevast getypeerd door hun Italiaanse stijl. Zo zijn de schoenen onder meer ook vaak te herkennen aan het kwastje dat aan de schoen wordt vastgemaakt. Verder wordt de stijl van dit Italiaanse schoenenmerk vooral gekenmerkt door zijn tijdloze elegantie. Zo hebben de schoenen van Fratelli Rossetti hebben doorheen de jaren steeds hun eigenheid weten te behouden, maar zijn ook blijven evolueren met steeds vernieuwende en modieuze detail die zorgen voor een elegante twist. De stijlvolle Fratelli Rossetti herenschoenen weten steeds te charmeren met hun chique en tijdloze look waarmee ze nooit uit de mode geraken en ze heel eenvoudig te combineren zijn. Laat je dus ook overtuigen door dit stijlvolle schoenenmerk en bestel je favoriete schoenen vandaag nog online of kom ze kiezen in de winkel van La Plage.

Geniet van de kwaliteit van Fratelli Rossetti 

Is kwaliteit voor jou een belangrijke prioriteit, dan zullen de schoenen van Fratelli Rossetti je vast liggen. Met de schoenen van Fratelli Rossetti zullen je voeten verwend worden op gebied van gemak en comfort, zonder daarbij enig compromis te hoeven maken op gebied van design en uitstraling. Doordat de schoenen van Fratelli Rossetti steeds voorzien zijn van een uitstekende pasvorm, zitten deze uiterst comfortabel. Daarnaast is elke schoen van Fratelli Rossetti gemaakt uit enkel de beste materialen en wordt steevast toegezien op een hoge afwerkingsgraad. Ervaren vakmannen zien toe op een kwalitatieve productie van deze exclusieve schoenen. De combinatie van jarenlange ervaring en puur vakmanschap levert deze heel elegante schoenen op. Wil je de nieuwe collecties herenschoenen van Fratelli Rossetti kopen, dan ben je bij La Plage aan het goede adres waar je steeds de nieuwe collecties van Fratelli Rosseti vindt. Ook onze modellen Sebago docksides voor heren zullen je er vast interesseren. 

Neem een kijkje naar ons assortiment herenschoenen